• 0477 83 61 16

  • info@tuinenderoos.be

Onze diensten

Aanleg

Tuinen De Roos kan instaan voor de perfect aangelegde tuin. Dit zowel voor de grondwerken, drainage, riolering, beregeningsinstallaties, beplanting, aanleg gazon, plaatsen van tuinverlichting en de afwerking hiervan. Ook vijvers kunnen wij perfect plaatsen.

Verharding

Wij doen zowel de grondwerken, rioleringswerken, drainage als de afwerking van uw terras, parking, paden, opritten, groenzones… Dit kan in betonklinkers, plaveien, keramische tegels, siergrint, natuursteen of hout. Alsook het plaatsen van afboording rondom zowel in beton, kunststof, hout en metaal.

Afsluiting

We plaatsen uw afsluiting in verschillende materialen zowel hout, kunststof, diverse draadafsluitingen. Ook het plaatsen van poorten en hekkens al dan niet geautomatiseerd. Alsook schranskorven kunnen wij volledig naar uw smaak plaatsen. Alle afsluiting voor zowel weides, grote groenzones is geen uitdaging te veel.

Onderhoud

Tuinen De Roos kan zorgen een perfect onderhouden tuin. Dit zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij scheren zowel uw haag, struiken en borders. Voor het maaien van uw gazons staan we ter beschikking met zowel met kleine grasmachines, zitmaaiers alsook tractor met klepelmaaier. Ook mos- & onkruidvrij maken van uw gazon en borders kunnen wij perfect doen. Ook voor ziektebestrijding en bemestingsadvies op maat kunt u bij ons terecht

Wintersnoeiwerk

In de winter staan wij klaar om uw tuin terug tiptop in orde te maken. Alsook kunnen wij uw hoogstammige bomen als fruitbomen snoeien.

Diverse

Ook voor diverse taken staan wij ter beschikking.